Vzdělání a řemeslo 2021 - Výstaviště České Budějovice - 26. ročník ve dnech 4. - 6. listopadu 2021

S
26. ročník výstavy Vzdělání a řemeslo

ZÁŠTITU nad 26. ročníkem výstavy Vzdělání a řemeslo převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy,  Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo práce a sociálních věcí, hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba a primátor staturárního města České Budějovice Jiří Svoboda.

Oblíbená výstava proběhla v pavilonech T1, T2, E5, v novém Národním pavilonu Z, a na přilehlých venkovních plochách.

Expozice škol byla situována do pavilonu T1, školy vystavovaly společně s významnými zaměstnavateli z regionu, se kterými dlouhodobě spolupracují. 

Součástí výstavy byly i letos VELETRH FIKTIVNÍCH FIREM v pavilonu T2, který organizuje letos Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9.  Žáci středních škol dostali opět příležitost ověřit si svoje znalosti a dovednosti v praxi a soutěžili o hodnotné ceny sponzorů hned ve třech kategoriích.

V Národním pavilonu Z  byly zastoupeny školy a firmy z oborů lesnictví, potravinářství, veteriny a rybářství,  na pódiu se uskutečnil doprovodný program (módní přehlídky, barmanská umění, ukázky líčení, atd.). 

Pavilon E5 byl místem soutěží odborných dovedností. ELEKTROSOUTĚŽE pro studenty středních a odborných škol pořádala Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy Hluboká nad Vltavou.


Vzdělání a řemeslo CB 04-061121 1


Řemeslo CB 04_061121 2

RS
Vytisknout